Logo.BlauweVilla.Blue

Ook voor bedrijven en instellingen

De Blauwe Villa kan groepen tot 10 personen onderdak bieden. Een aantrekkelijke locatie voor families die iets te vieren hebben, voor reünies en voor zakelijk gebruik. Denk aan de bekende ‘heidagen’, aan teambuildings-activiteiten, cursussen of een ‘meet-and-sleep’.

In de Blauwe Villa kunt u midden in de natuur ongestoord werken aan nieuw beleid, een businessplan, een nieuw concept, een product of publicatie en aan de versterking van uw team.
Hier kan in een inspirerende bosrijke omgeving een goede zakelijke output samengaan met ontspanning.

Vergaderfaciliteiten
De grote vergaderkamer beschikt onder meer over draadloos internet, een beamer, een printer en kopieermachine, diverse werkplekken met computer, een bibliotheek en een intercom.
De tweede vergaderruimte, welke tevens als ontbijt- en ontmoetingsruimte dienst doet, biedt u de mogelijkheid om in groepen op te splitsen en over meerdere ruimtes te verdelen.

Cursussen en therapieën
- Geeft u een cursus, training of een workshop? Het aanbieden van een meerdaagse activiteit in een andere omgeving inclusief overnachting kan een aantrekkelijk aanbod zijn. U kunt met ons over de mogelijkheden overleggen.
- Geeft u groeps- of gezinstherapie en zoekt u een andere, neutrale en informele omgeving om goed met elkaar aan de slag te gaan? Een omgeving waar de inspannende therapie kan worden afgewisseld met ontspanning in de natuur? Neem dan met ons contact op en we kijken hoe wij uw zakelijke activiteiten kunnen ondersteunen.

Schrijfweek
Wij bieden graag onderkomen en faciliteiten aan voor schrijfgroepen. Bijvoorbeeld een auteursteam van een educatieve uitgeverij die door de uitgeverij geholpen wordt de deadline te halen. Of een groep promovendi van een universiteit die werkt aan hun proefschrift. Of het beleidsplan of nieuwe concept waar gezamenlijk aan gewerkt moet worden zonder daarbij op kantoor of thuis steeds afgeleid te worden.

Groepswerk is maatwerk
* Heeft u liever de hele villa exclusief tot u beschikking, zonder gestoord te worden door andere gasten. Dat kan.
* Koffie, thee, frisdranken e.d. kunnen door ons naar wens verzorgd worden.
* Het serveren van een lunch behoort tot de mogelijkheden.
* Gebruik van de vergaderruimtes zonder overnachting behoort tot de mogelijkheden.

Neem contact met ons op, geef uw wensen aan en wij maken een offerte op maat voor u. Desgewenst zorgen wij ervoor dat de villa exclusief tot uw beschikking staat.

Vergaderruimte met faciliteiten (2)

Vergaderkamer voorzien van een 10-persoons vergadertafel en diverse flexwerkplekken.

Vergaderruimte (3)

Diverse vergaderfaciliteiten staan de zakelijke gasten ter beschikking.

Ontmoetingsruimte
Vijver Serrezicht
Terras1voorGasten
Tuinpaviljoen.Terras1

Prijzen vergaderarrangementen en vergaderruimte

Prijsindicatie meerdaags vergaderarrangement

* 1 dag - 1 nacht: € 300
* 2 dagen - 1 nacht: € 400
* 2 dagen - 2 nachten: € 500
* 3 dagen - 2 nachten: € 600
* 3 dagen - 3 nachten: € 700
* 4 dagen - 3 nachten: € 800
* 4 dagen - 4 nachten: € 900
* midweek (aankomst maandagochtend, vertrek vrijdag namiddag): € 1000

Prijzen ex BTW (7%) bij 4-8 personen.
Inclusief ontbijt en gebruik vergaderfaciliteiten. Exclusief lunch, drinken e.d.
Weekendtoeslag: € 100,-
Exclusiviteitstoeslag: € 50,- (u beschikt over alle gastenvertrekken en vergaderfaciliteiten; er zijn geen andere gasten tijdens uw verblijf).

Wel vergaderen, niet overnachten?
Per dagdeel betaalt u een basistarief van € 50,- plus € 10,- per persoon. Koffie, thee en water is inbegrepen, evenals het gebruik van de vergaderfaciliteiten. U beschikt over twee ruimten van ca 35 m2 zodat ook in kleinere groepen gewerkt kan worden.